Historien vår
Det var en gang…

Stiftelsen Om i morgen starter med to parallelle historier. Høsten 2016 søkte en liten gruppe studenter fra Tekna Student Bergen om samfunnsmidler til å arrangere en stor energikonferanse for Bergensstudentene. Samtidig hadde Geofysisk Fagutvalg (GFFU) samlet en gjeng med frivillige studenter til å organisere et tilsvarende stort arrangement med samme tema. Etter et kort møte på våren 2017, ble det åpenbart at våre felles interesser og ambisjoner for prosjektene best kunne fremmes gjennom et strålende og konstruktivt samarbeid.

Dermed gikk det ikke lang tid før vi hadde samlet et kompetent team av dyktige og engasjerte studenter fra begge organisasjonene. Etter flere måneders hardt arbeid med booking av foredragsholdere og lokale, innhenting av sponsorpenger og et intensivt PR-arbeid, fikk vi endelig gleden av å invitere våre gjester til en uforglemmelig konferansekveld i Grieghallen.

Konferansen fant sted 29. januar 2018. Blant foredragsholderne hadde vi håndplukket en rekke representanter som er ledende innenfor sine fagfelt, med en brennende interesse for å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon, teknologi og politisk påvirkningskraft. Målet var at de skulle besvare noen av de mest sentrale spørsmålene Norge som energinasjon står overfor i dag.

 Vi fylte Peer Gynt-salen med over 600 deltakere fra både akademia og næringslivet, med representanter fra alle generasjoner. Vi innså umiddelbart at dette var en suksess verdig gjentakelse, og begynte kort tid etter å se på mulighetene for å opprette en egen, uavhengig organisasjon som skulle føre suksessen videre inn i framtiden. Svaret ble stiftelsen Om i morgen.

Bli med på laget!