Kommunikasjonsavdelingen

Thale Meisfjord

Visuell formidler

thale@omimorgen.com

Verktøy for morgendagen: celle- og molekylærbiologi, fotografering, front-end webutvikling, illustrasjon, grafisk design og konseptutvikling.

Tre ord om meg:
Kreativ, åpen, ubesluttsom

Hvorfor jeg ville være med i Om i morgen:
Om i Morgen ga meg sjansen til å utvikle meg kreativt, uten at det innebærer overflødig produksjon av visuelle produkter til bruk-og-kast-samfunnet. Det er jeg takknemlig for.

Klarer meg ikke uten:
Nudler, gode historier, headsettet mitt.

Min mest miljøvennlige eiendel: Hmm… Jeg handler nesten bare brukt, men jeg vet ikke om jeg har én eiendel som er mer miljøvennlig enn andre. Kan jeg svare hjernen min, som prøver å ta så gode valg som mulig?

Hva ser vi mer og mindre av om ti år? Jeg håper at vi om ti år ser mer engasjement og færre klimafornektere – slik at det ikke lenger blir et spørsmål om klimakrisens virkelighet, men heller hva vi skal gjøre for å redde planeten vår.

Min grønne oppfordring:

Tenk deg om. Finnes det andre muligheter? Er det verdt det? Kan du ta toget? Kan du bruke biblioteket istedenfor? Kan du lage det av noe du allerede har? Inviter til samtaler om klimaet, men hold de positive og åpne – på den måten sprer vi engasjement på en positiv måte.