Stiftelsens fødsel

Stiftelsens fødsel

Om i morgen

Torsdag 27. juni ble en minnerik dag for initiativtakerne til stiftelsen Om i Morgen. Endelig fikk vi den formelle biten på plass, med signeringer på støtteerklæringer om penger til opprettelse av stiftelsen. Grunnkapitalen måtte på plass, og det sørget våre dyktige og kompetente lagkamerater for. Heidi Gaustad, Kari Johannesen, Elise Sæle Dahl, Helge Drange og Sparebanken Vest gjorde det mulig for oss å starte opp det som kanskje vil bli morgendagens fremste innovasjonssenter. Om i Morgen.

Stiftelsen har et mål om å skape et fornybarhetssenter, der akademia, næringslivet og politikken kan møtes for å jobbe med innovasjon, formidling og prosjekter for grønn samfunnsutvikling. Helt konkret vil stiftelsen tilby bedrifter og organisasjoner grønn konsultasjon for å bli en del av morgendagens samfunn.

Om i Morgen stiftelsen vil være det perfekte bindeleddet mellom de unge og arbeidslivet. Gjennom partnerskap med egnede bedrifter vil vi jobbe for å få enda flere med på det grønne skiftet. Dette vil vi gjøre gjennom våre tjenester som rådgivning, formidling, arrangementer, innovasjonspakker, Fremtidssertifisering og andre digitale produkter for morgendagen (som for eksempel Om i Morgen-appen der enkeltpersoner kan følge sitt CO2-avtrykk mm.).

Initiativtakerne: Silje Skjelsvik, Lise Bagne Apelthun, Benedicte Otterdal Nergaard, Carina Knudsen, Anja Molnes, Inger Kristin Nesbø Gjøsæter, Sondre Kirchhoff Solnørdal og Guido Cimadamore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *